Vip Logistic.BG

We have detected that you do not have
the Flash 8 player installed.
Please Click Here to download
the Flash plugin.
Or Click Here to force the site to load.

Транспортна дейност

Международен Транспорт
Транспорт
Транспорт

Много от българските фирми имат притеснения дали ще отговорят на критериите за услуги на Европейския съюз. Представяме ви фирма "ВИП ЛОГИСТИК" ООД, която не само, че покрива тези критерии, но и се радва на дългогодишно признание в Европа.

Вип Логистик е фирма за търговия, спедиция и транспорт на всякаква строителна и селскостопанска техника, машини с големи височини, дължини и тегло. Вип Логистик инвестира сериозни суми в закупуването на специални транспортни средства, издържащи до 60 тона, обезпечаващи сигурността на транспортирания товар.

С лицензирани представителства в Унгария, Сърбия, Австрия, Германия, Италия, Швейцария, Франция и Белгия фирмата извършва международните превози надеждно, без да губи времето на своите клиенти. Специализираните разрешителни, които Вип Логистик притежава за страните в Европа позволяват безпрепятственото пътуване на извънгабаритните товари и доставките им в срок до крайния клиент. Когато се налага, товарите се ескортират от конвой.

Персоналът на Вип Логистик е екип от професионалисти. GPS система позволява да се знае във всеки един момент къде се намира превозвания товар и да се поддържа връзка между офиса и шофьора.

Превозването на извънгабаритни товари е сложна материя, тъй като този вид стоки са много скъпи. Те трябва да се доставят невредими и навреме. Когато се транспортира строителна или селскостопанска техника, която е на колела или вериги, тя се качва на ремаркето по специални рампи, което спестява разходи за кранове и подемна техника.

бутон за контакти

Вип Логистик - По-добрият партньор!

Пълна сигурност на добра цена! Доверете се на опита!

Широко? Високо? Тежко? За нас няма граници!

Запитване за транспорт и спедиция може да отправите като се свържете с нас.

Вижте нашата галерия със снимки.